Fysieke Golftraining - voor een soepele swing

De Fysieke Golftraining van Doornbos Golf is een golf-fitnessprogramma in de winter voor zowel beginnende als ervaren golfers. Met dit programma werkt u aan uw conditie en u verbetert uw golfswing zodat u fit en sterk kunt beginnen aan het volgende golfseizoen.
 

Programma 

We beginnen de Fysieke Golftraining met een uitgebreide TPI-screening van uw algehele fysieke conditie, gebaseerd op de uitgangspunten van het gerenommeerde Titleist Performance Institute. Op basis van uw testresultaten stellen wij een persoonlijk programma voor u samen. Dit bestaat uit een serie trainingssessies waarin u werkt aan uw persoonlijke doelstellingen. Denk daarbij aan fitnesstraining gericht op het verbeteren van de golfswing inclusief de juiste lichaamshouding. 

Het programma wordt afgesloten met een eindevaluatie en, indien gewenst, een terugkoppeling naar uw golfleraar. Niets staat dan een perfecte swing nog in de weg.

Met de Fysieke Golftraining:

  • Leert u hoe u uw lichaamsbouw en lichamelijke conditie het beste kunt inzetten bij het golfen
  • Kunt u (weer) klachtenvrij golfen
  • Voorkomt u blessures
  • Leert u verder te slaan
  • Krijgt u meer plezier in het golfen 
     

Trainingssessies: individueel of in groepen

De trainingssessies van de Fysieke Golftraining zijn los te boeken of als onderdeel van het hele programma. U kunt de sessies individueel volgen of u kunt tegen een gereduceerd tarief sessies boeken voor groepen. Extra sessies zijn los bij te boeken.

Maak snel een afspraak met onze golf-professionals voor een op maat gemaakt trainingsprogramma van Doornbos Golf of vul onderstaand contactformulier in.

* = Verplicht